17-teatri-i-presidentit

Presidenti Meta

nga

Sjellja presidenciale në katër vjet nuk i mjaftoi Metës për të pasur në sallë opozitën, por i sapozgjedhuri në krye të shtetit thotë se…

Politicus

Bota

Aktualitet

ervin-dalipaj-1-1

23 dëshmitarë për vrasjen e dyfishtë

Pak ditë pas vrasjes së ish-oficerit Ervin Dalipaj dhe Juxhin Dautit, policia ka referuar në prokori rrëfimet e 23 dëshmitarëve okularë që panë skenën…

Mendime

Dossier

Mapo 33